רכיבים:
5 גזרים
בטטה גדולה אחת
300 גרם דלעת
1 בצל
1 כרישה
3 כפות שמן קוקוס
1 כפית פלפל
1 כפית מלח
1 כפית כורכום
להגשה:
1/4 כוס נבטי ברוקולי או נבטי מאש או 2 כפות עירית קצוצה
אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרשות והבצל לעיגולים ומאדים בסיר גדול יחד עם שמן הקוקוס
2. חותכים את הבטטה הגזרים והדלעת לפרוסות
3. מוסיפים את הגזרים הבטטה והדלעת לתערובת הבצל והכרישה
4. מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה עד שהירקות מתרככים
5. טוחנים את המרק בעזרת מוט ריסוק ידני לקבלת מרקם קטיפתי
6. להגשה, מחלקים את המרק לקעריות, מקשטים כל מנה בתוספות
בתאבון!
קלוריות לקערת מרק: כ 200 קק"ל