חומרים:
300 גרם דג לברק טחון
300 גרם דג טונה אדומה או לבנה טחון
3 שיני שום קצוצות
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1/2 כפית מלח
לרוטב:
1/2 כוס שמן קנולה
4 שיני שום פרוסות
1 כף פפריקה
200 גרם גרגירי חומוס מושרה למשך לילה ושטוף
150 מ"ל מים
צרור כוסברה חתוך גס
אופן ההכנה:
1. מבשלים את גרגירי החומוס במים כ- 20 דקות ומסננים
2. מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחת ויוצרים כדורים
3. להכנת הרוטב: שופכים את השמן לסיר מוסיפים את שיני השום והפפריקה ולאחר מכן את גרגירי החומוס והמים ומביאים לרתיחה
4. מוסיפים את הכוסברה ואת קציצות הדגים ומביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כ 10 דקות
כ- 250 קלוריות למנה