המצרכים:
6 דגי דניס (או בורי, מוסר, בס או אמנון), פרוסים לסטייקים (עם האדרה) עם הראש והזנב1/2 כוס שמן זית2 פלפלים אדומים חתוכים גס2 פלפלים אדומים חריפים חצויים10 שיני שום קלופות1 כוס עלי כוסברה קצוצים גס1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים גס2 כפות פפריקה מרוקאיתמלח
להגשה:
1 לימון פרוס
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את שני סוגי הפלפלים ושום כ-2 דקות עד שעולה ריח. מוסיפים עשבי תיבול, מתבלים בפפריקה ומלח ומטגנים קלות.
2 מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדגים לרוטב. מכסים ומבשלים כ-25 דקות עד שהדג עשוי והרוטב מסמיך.
3 מגישים בצלחת עמוקה בלוויית פרוסות לימון.
גיוון: אם משתמשים בפילטים, מכינים תחילה את הרוטב וכשהוא מוכן, מוסיפים את הפילטים ומבשלים 10-8 דקות.
לדף הפייסבוק של גספאצ'ו