האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.
הילדים חוזרים לספסל הלימודים בלי קירקורי בטן: שנת הלימודים בפתח והדילמה של ההורים מוכרת: כיצד להשביע את רעבונם של הילדים באוכל בריא ומזין בזמן הלימודים בביה"ס
אחד המתכונים המפורסמים של השף גיא פרץ, הוא מתכון לשקדי עגל בסילאן עם בצלי שאלוט ותמרים. גיא פרץ הוא היועץ הקולינארי של מסעדת גספאצ'ו הכשרה הממוקמת במתחם הולידיי אין באשקלון.
רשת חנויות הנוחות מנטה, משיקה את תפריט הקיץ של קפה ג'ו תחת הסלוגן "LET'S JOE למנטה!".
שוברים מיתוסים מעולם הבישול בשרונה מרקט: מאיר אדוני ומיקי שמו ילמדו את המבקרים כיצד לבשל ללא שמן
"חוות תקוע" המתמחה בגידול ובשיווק פטריות וירקות מיוחדים, מציעה ירקות מיוחדים לכבוד חג פסח: עולש (אנדיב) – כמייצג את המרור בצלחת הסדר המסורתית, ושורש ג'ינג'ר (זנגוויל), להכנת חרוסת ארומטית במיוחד.
לראשונה בארץ - עלי ניצנים. ניתן להכין עם עלי הניצנים מגוון מטעמים במטבח - ממולאים, מוקפצים, פשטידות ועוד
חברת "תומר", המתמחה בשיווק מוצרי מזון, מציעה לחג הפסח מבחר מוצרים כשרים לחג. המוצרים המגוונים מתאימים להגשה חגיגית לשולחן החג, ולאירוח טעים בפיקניקים בחיק הטבע.
חברת "מן" משיקה מחדש מיני ופלים חדשים מתוצרתה: מינימן – מיני ופלים מצופים בטעם שוקולד, קוביות ופלים מצופים בטעם שוקולד מפנקים וטעימים • ישווקו באריזת וינטג' צבעונית על פי הקו העיצובי החדש של מותג "מן" לציון חגיגות ה- 60 ועם תקן הטבעונות
חברת "בטר אנד דיפרנט" קיבלה את תו התקן GMP של משרד הבריאות על קו הייצור של פריכיות אורז ופריכוני כוסמת. קבלת התקן מאפשר לחברה לציין על המוצרים ולפרסם שהם "ללא גלוטן"