עבור אנשים רבים, בישול והכנת ארוחות זה בילוי של ממש ולא רק משימה יומיומית הכרחית. החשיבה על מתכונים חדשים, קניית המצרכים וחומרי הגלם, ההתרגשות לטעום משהו חדש... אוהבים לבשל יחד? סקרנים להרחיב את הידע הקולינרי שלכם? יש לנו הצעה בשבילכם: סדנאות בישול לזוגות. להכיר עולמות חדשים של טעם, בבילוי כיפי משותף
שוברים מיתוסים מעולם הבישול בשרונה מרקט: מאיר אדוני ומיקי שמו ילמדו את המבקרים כיצד לבשל ללא שמן
השף דיויד פרנקל זכה בתחרות גמר "גביע הבישול" של סאן פלגרינו בישראל וזכה לייצג את ישראל בתחרות הבינלאומית. האירוע הקולינארי החשוב של השנה– גמר תחרות גביע הבישול של סן פלגרינו התקיים במלון הרודס בת"א, במסגרתו נבחר השף הצעיר דיויד פרנקל מבין 4 השפים שהגיעו לגמר
מה הקשר בין סולם, דגים ופריחת הזית? כולם מסוכנים! לקראת חג הפסח, הסביבה הביתית הופכת לזירה מסוכנת. מעבודת הבישול במטבח, דרך ניקיון האביב האופייני לתקופה זו וכלה בסכנות הטמונות בחופשת הפסח של הילדים, בחג הזה כולנו נזהרים
צ'ולנט (חמין) - המתכון המיוחד של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו. המתכון לקוח מתוך סדנת מטבח יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור
תושבי שכונת הזית באפרת החליטו לארגן ערב גיבוש לגברים בלבד. ובתוכנית: מי יהיה מלך הצ'ולנט של אפרת?! 20 סוגים של צ'ולנט יתמודדו על התואר הנכסף. ומי ישפוט? רב היישוב שלמה ריסקין, אורי אורבך ויהודה משי זהב
אלקנה ביטון, גם כבאי אשקלוני וגם מקום שני בתחרות 'מאסטר שף' הגיע בתחילת השבוע מלווה במפקד הכיבוי, רשף יחיאל ממן, יו"ר הוועד הכיבוי איציק אבו וכבאים נוספים ללשכתו של ראש העיר אשקלון בני וקנין המשמש גם כיו"ר איגוד כבאות האזורי. בואו עורר התרגשות והוא התקבל בחום רב. הוא מצידו הגיע עם לביבות ירק מטוגנות וטעימות מאוד
כותש שום הינו מוצר ותיק ומוכר בשוק כלי המטבח, וכמעט ולא ניתן למצוא מטבח שכלי זה אינו חלק ממנו. אולם חובבי הבישול יודעים כי ניקוי כותש השום אינו ממש נוח, וגם לאחר שפשוף וקרצוף ניתן עדיין למצוא שאריות של שום כתוש בין חורי הכותש
תפוחי אדמה דארפין היא מנה מטוגנת של תפוחי אדמה לא שטופים וחתוכים, המזכירים את הצ'יפס הפופולרי - אך גם שונים ממנו
השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון מושקע ומומלץ, עבור הבשלנים שמעוניינים לבחור את המנה העיקרית המושלמת לארוחות חג ובכלל, ולהוסיף טעמים וניחוחות לסוכה