ערוץ הקניות – ערוץ 21 משיק את ORGREENIC COOKWARE , סט מחבתות בעלי ציפוי קרמי איכותי המונע הידבקות מזון ומאפשר לבשל ללא שמן. סדרת ORGREENIC COOKWARE כוללת קלחת + מכסה, מחבת קטן, מחבת גדול + מכסה, סכין וספר מתכונים באנגלית
לקראת חג הסוכות הקרב, מציעה אוסנת בוברוב, דיאטנית קלינית של חוות הבריאות מצפה הימים, טיפים, עצות ומתכונים בריאים וטעימים להכנה עם הילדים בסוכה. בהשראת הגידולים בחווה, מציעה בוברוב במיוחד לסוכות מתכונים שניתן להכין עם הילדים בסוכה. אחת הדרכים המוצלחות ביותר להעשרת התפריט, היא שיתוף הילדים בהכנה עצמה
מתכון למנה עיקרית לראש השנה: צלעות-טלה ברוטב יין אדום וזרעי רימון, של שף מסעדת Calma, נדב בוסקילה
מתכון לראש השנה: סביצ'ה דג ים בעלי אנדיב, זיתי קלמנטה, צ'ילי וכוסברה. מתכון דגים מיוחד של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז
מתכון דגים מיוחד לראש השנה: פילה לוקוס עטוף בעלי מנגולד, סלט ארטישוק חם ומליטה בקמח מתובל של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז
צלעות טלה צלויות על תבשיל מרוקאי של זיתים ואריסה וסלט חי של ריג'לה- מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד
פילה של דג מוסר על ארטישוק ירושלמי מקורמל ורוטב מרוכז של פלפלים מתוקים - מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד
מתכון חגיגי לראש השנה ממסעדת בית השלום במטולה: פרחי פילו ממולאים בבטטה אפויה וגבינת רוקפור, מעוטרים ברוטב רימונים ודבש. המתכון הוא ל- 15 מנות
כתף עגל אפוי בבירה לף בראון עם ירקות שורש – מתכון למאכל אירי מיוחד של מסעדת ה- Temple Bar – Irish Pub
צחי בוקששתר השף של Black Bar 'n' Burger מציע טכניקה נהדרת להכין דגים: אחרי שמפנימים את השיטה עם המלח, כל דג טרי יהיה נהדר כך. המלח שומר על הדג מלהידבק בהתחלה והעור יוצא פריך וטעים מאין כמותו. גם את האילתית בירקות ירוקים ש- Black Bar 'n' Burger הכינו לתשעת הימים, מכינים בדרך דומה