החומץ, המיובא מספרד, מיוצר בתהליך תסיסה טבעי של תפוחים אורגניים טריים, שלא הונדסו גנטית ומבלי שנעשה שימוש בחומרי הדברה. החומץ, בעל דרגת חומציות 5%, ניחן בטעם פירותי-חמוץ. מאחר שהוא אינו מסונן, הוא מכיל רכיבי פרי טבעיים.
חדש על המדף
חדש: סודה לשתייה 100% טהורה, ללא אלומיניום
מותג מזון הבריאות "אביב ירוק" משיק סודה לשתייה, 100% טהורה, ללא אלומיניום או חומרים מונעי התגיישות. הסודה לשתייה מיוצרת בתאגיד הבין-לאומי "סולווה" ((SOLVAY, שמייסדה, הכימאי ארנסט סולווה, פיתח תהליך תעשייתי יעיל להפקת סודה לשתייה בשנת 1864. כשלושת רבעי מכמות הסודה לשתייה בעולם מופקת ב"תהליך סולווה", שהפך לתהליך התעשייתי העיקרי בתחום. התאגיד עצמו ממשיך לייצר סודה לשתייה עד היום, כבר 154 שנים.
המדריך המקוצר למעשנת בשר אוטומטית
כל מי שחובב בשר מעריך מעשנת בשר, ולו כי מדובר בתוצאה טעימה ומדויקת להפליא, וכיוון שקשה למצוא מתחרים לארומה הייחודית שמתקבלת מתהליך העישון. עם זאת, מעשנת בשר רגילה דורשת לא מעט התעסקות, שלא לומר השגחה צמודה. אי לכך אם מבקשים מצד אחד להרוויח את הארומה הייחודית ומצד שני לא להשתעבד לתהליך, מוטב להכיר את האופציה המנצחת - מעשנת בשר אוטומטית, ואם יותר נדייק נציין מעשנת בשר לואיזיאנה!
מותג לחמי הבריאות "מונבטים" השיק מארזי "מיקסים" המשלבים מגוון טעמים ועיצובים חדשים
מותג לחמי הבריאות "מונבטים" השיק שני מארזים של "מיקסים", המכילים מגוון סוגים של טעמים. בכל מארז 4 טעמים שונים ובסה"כ – 8 טעמים העשויים משילובים שונים של חומרי הגלם - קטניות, כוסמת, קינואה, דוחן, ירקות ופירות.
פותחים את הקיץ - "עלמה" משיקה גביעי גלידה לשימוש ביתי בעיצוב חדש
חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות, יצרנית ומשווקת מותג "עלמה", משיקה גביעי גלידה מיוחדים לשימוש ביתי בעיצוב חדש: גביעי טילון במארז 24 יחידות. גביע טילון מיוצר בהליך יציקה מיוחד ובתוכו טבעת מיוחדת שפותחה על מנת לשמור על חוזקו ויציבותו בזמן השימוש. הגביע מיוצר ללא סוכר וערכו הקלורי נמוך מאוד, כ- 2 קלוריות בלבד לגביע. גביעי הטילון מצטרפים לסדרת גביעי הגלידה של עלמה הכוללים גביעי גלידריה (מארז 12 יחידות) וגביעי אמריקה (מארז 24 יחידות).
מהפיכה במטבח : שקשוקה קלאסית – רוטב עגבניות בשלות, פלפלים קלויים ונגיעות שמן זית
חברת Nany, המתמחה בפיתוח ויצור מוצרי מזון טבעיים וטבעוניים, משיקה רוטב מהפכני בתחום רוטבי הפרמיום: שקשוקה קלאסית. רוטב מעגבניות בשלות, פלפלים קלויים ונגיעות שמן זית. רוטב עשיר וטעים להפליא, עשוי מחומרי הגלם המשובחים ביותר, במתכון ייחודי של Nany והעומד בראשה, השף נדב חג'ג'.
מתחדשים ביחיעם: מעדן בשר חדש בסדרת מעדני הגורמה - כתף בקר מעושן בציפוי פלפל
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם, משיקה מעדן בשר חדש בסדרת מעדני הגורמה: כתף בקר מעושן בציפוי פלפל. הנקניק החדש יצטרף לסדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם הכוללת נקניקי בוטיק בהם פרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ ועוד.