משרד החוץ, ביוזמת שגרירות ישראל בבלגרד הזמין צוות צילום של תוכנית הבישול הפופולארית בסרביה (Gastronomad) להכיר ולחוות את ישראל ממשקפיים קולינריות. בתוכנית התארח יוסי רוזנברג ממחלבת אדיר, שהכין ביחד עם השף את סלט הבית הגלילי הכולל חמוציות, אגוזים וגבינת אדמון של חלב אדיר
הבשורה החדשה לחג שבועות 2010 - גלידת חלב עיזים. חלב אדיר מציגים לקראת החג חמישה טעמים של גלידות העשויות מחלב עיזים או יוגורט עיזים בטעמים מפתיעים: וניל, שוקולד, תותים, דובדבנים ורימונים. גלידת חלב אדיר הינה גלידה קטיפתית וטבעית בעלת מרקם עשיר, עמוסה בתוספות מפתיעות ומשובחות