בימים בהם אנו שוב נהנים מהאפשרות לצאת החוצה, מזג האוויר מתחיל להתחמם ואחרי שנה של שהייה בבית בין ארבע קירות, הגיע הזמן לחזור ולעשות את הדברים שאנחנו הכי אוהבים; לפגוש חברים, לאכול, לטייל. בעצם, למה לא לשלב בין שלושתם? אתם כבר יודעים על מה אנחנו מדברים -על האש כמובן, עם מנגל פחמים ונפנופים שיחזירו לכם את הכושר לידיים.
הישראלים אוהבים בשר, עד כמה אוהבים בשר? עד לרמה שבכל בית בישראל כמעט ניתן למצוא מנגל או מעשנת בשר, או אפילו את שניהם גם יחד. את המנגל הקלאסי כולנו מכירים, אבל מעשנה? זה כבר סיפור אחר. עוד מתקופת האבן היא הייתה חלק בלתי נפרד מתהליך הבישול, כשכיום יותר ויותר מבינים שמדובר בדרך מיוחדת ושונה להכין מטעמי בשר שונים, עם ריחות וטעמים שאין כמותם.