מנכ"לית TIP STOP אסנת ראסד: "ההכנסות שייוצרו למסעדות בישראל כתוצאה מביקור מתואם של קבוצות נוסעים יעלו על 500 מיליון שקלים בשנה. אנו מציעים למסעדנים ולבעלי עסקים פלטפורמה שיווקית יוצאת דופן שתאפשר להם להיפגש עם קהל מאסיבי של עשרות אלפי מבקרים מידי חודש תוך ניצול מיטבי של תקציבי ומשאבי השיווק הנוספים שברשותם"
במסעדת השף 'הצוק' מעל אתר התיירות ראש הנקרה יחגגו את ליל הסילבסטר (יום חמישי 31.12) עם ארוחה חגיגית וחד פעמית ובה תפריט טעימות מיוחד של מיטב מנות הספיישל במסעדה, שיוגשו מול הנוף היפה ביותר בישראל.
אבי נעים,ראש מועצת בית אריה, מתייחס לפרסומים על פיהם עינב גלילי מסרבתלהופיע בבקעת הירדן: "התקופה הנוכחית לחוצה בכל רחבי הארץ, קניונים ומסעדות ריקים מאדם, אנשים חוששים להגיע לירושלים ולמקומות הומי אדם בשל גל הטרור והסכינאות.
מרק חופשי/מרק חינם- כל יום, כל היום!
עצמאות על שפת הכנרת בנמל עין גב: "מרינדו בנמל"- מסעדת בשרים כשרה. חמישי, 26 באפריל 2012
מסעדת יבנה מונטיפיורי של יונתן רושפלד – לקראת הפסח מציעה בראנץ' בכל ימי השבוע וארוחות עסקיות אטרקטיביות
במרכז לשירותי דרך צומת כח בגליל העליון מתקדמים לשלב ב': הזכיינים בדרך- סניף מרשת בתי הקפה ארומה והמסעדה המזרחית "k-bab"
חוגגים חנוכה במסעדות: מלביבות סרטנים וכרישה במונטיפיורי שבע, דרך ה"סופלי" של הטרנטינו, מבצע ילדים בקפה גידי, ועד לסופגניות שוקולד וויסקי ב"טל ושני"
חנוכה של חוויות וטעמים בנמל עין-גב: פסטיבל "טעם-כנרת"- גורמה וחגיגה לכל החושים - 21-31 בדצמבר 2011