בערב חג הסוכות, כשמכל עבר מציעים מתכונים סבוכים של בשר עופות ודגים, מסעדת Black Bar N' Burger הכשרה בירושלים מציעה דווקא מתאבנים טעימים, פשוטים ומלהיבים איתם אפשר לכבד את האושפיזין שלכם. המתכונים באדיבות שף הבית צחי בוקששתר ההולך ומעמיק את קשריו עם ציבור שומרי הכשרות, באמצעות סניף הרשת הכשר בירושלים
הפינוק החדש של המאיון העליון – ארוחה באלף ש"ח לסועד בביתו של שף פרטי. במהלך התקופה האחרונה צבר שטרן מוניטין רב בקרב לקוחות המעוניינים בארוחת גורמה תפורה לטעמם, בדירה פרטית. השירות הייחודי מאפשר לאנשי עסקים הרוצים לסגור עסקאות רציניות לדבר בחופשיות מבלי לחשוש מזליגת מידע לידי המתחרים, ולזוגות או קבוצות חברים לקיים בילוי מהנה ולא שיגרתי בשקט ומבלי להמתין בתור.