לכל המכורים לשוקולד ומימרחים מתוקים - מימרח חלבה ודבש הוא תחליף נהדר ועשיר למימרח שוקולד, עם רכיבים איכותיים ומזינים. ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים. מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
פטריות פורטבלו ממולאות בסלט חומוס עם פלפל צהוב, בצל סגול ועגבניות חלוטות, על מצע יוגורט עיזים - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
טרטר טונה עם צ'יפס בטטה, קרפצ'יו סלק, מיונז וואסאבי ושומשום שחור - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות טאפאסים בינלאומית של בתי ספר לקולינריה
חזה עוף בציפוי אגוזים - המתכון, המאושר לשימוש חולי סכרת, באדיבות חברת סאנופי, יצרנית האינסולין לנטוס ואפידרה, בשיתוף עם השף ישראל אהרוני ובפיקוחה של הדיאטנית סמדר בירנבוים
סלט פטריות אפויות - מתכון מיוחד ומפתיע, לפיטריות שמפיניון מתובלות באפייה בתנור. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
שף מסעדת הפריים , אבי קאופמן , משתף לראשונה במתכון להכנת הסושי המרוקאי
אחד הקינוחים הידועים בעולם הם "ביצי השלג" המפורסמות הידועות גם בכינויים הצרפתי Ouefs a la Neige. רלי שולמן, שפית מסעדת הגורמה הצרפתית "אלגונקווין" שבמושב בניה חושפת את המתכון שלמדה בחלק הצרפתי של קנדה