בטטה אפויה עם בצל ירוק, פקאן סיני וסילאן - מתכון פשוט ומעניין, עם שילוב טעמים מוצלח מאוד. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
תרבות
מתכון: סלט פטריות אפויות
סלט פטריות אפויות - מתכון מיוחד ומפתיע, לפיטריות שמפיניון מתובלות באפייה בתנור. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט ירקות גלילי עם חמוציות ואגוזים
משרד החוץ, ביוזמת שגרירות ישראל בבלגרד הזמין צוות צילום של תוכנית הבישול הפופולארית בסרביה (Gastronomad) להכיר ולחוות את ישראל ממשקפיים קולינריות. בתוכנית התארח יוסי רוזנברג ממחלבת אדיר, שהכין ביחד עם השף את סלט הבית הגלילי הכולל חמוציות, אגוזים וגבינת אדמון של חלב אדיר
דוריטוס - מתכון להכנה ביתית
מתכון מיוחד להכנה ביתית של חטיפי דוריטוס בסגנון מקסיקני. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: פטה כבד עוף
פטה כבד עוף - מתכון מומלץ באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט הוואי
סלט הוואי - מתכון מיוחד לסלט שהוא ארוחה שלמה, באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: עוגת נקטרינות
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. אחת האטרקציות של פתיחת עונת הקיץ היא נקטרינה "מי ורדים", נקטרינה ריחנית, מתוקה וארומאטית, עם בשר פרי אדום-ארגמן. במתכון המיוחד לעוגת נקטרינות נעשה שימוש בנקטרינות מי ורדים, אפשר להכין גם עם נקטרינות אחרות