נזיד שעועית מתובל - מתכון עשיר לתבשיל שעועית בעל טעם מיוחד, הולך נהדר עם רטטוי. מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
קציצות דגים אפויות עם בצל, טחינה וצנוברים - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחמניות קמח מלא ושומשום מהירות הכנה - מתכון מומלץ לאפייה ביתית מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מוקפץ אורז מלא, טופו ורוטב סויה - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
עולש בלדי - מתכון ערבי מיוחד ממטבחו של שף סוהיל פראן, ממסעדת השף "מיגאנה" שבנצרת. בימים אלו החלה עונת הקטיף של העולש הבלדי, הנחשב למעדן מיוחד במטבח הערבי. עונת העולש הבלדי נמשכת מנובמבר ועד מרץ
טונה בסגנון מרוקאי - מתכון לסלט טונה חריף, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
פריקי - מתכון ערבי מיוחד, של שף סוהיל פראן, ממסעדת מיגאנה בנצרת. הפריקי היא חיטה לא בשלה, אותה מעשנים וטוחנים בטחינה עבה
לחם כוסמין ביתי - מתכון בריאותי ללחם כוסמין באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
אורז חום מתובל בתיבול עשיר - מתכון בריאותי של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא של ביה"ס לבישול תדמור
תבשיל כוסמת מיוחד בבצל, יין לבן, קינמון וזרעוני סלרי - מתכון בריא של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא בביה"ס לבישול תדמור. באותה דרך אפשר לבשל חיטה, שעורה ודוחן