מתכונים

נוצר ב-04.08.2011 07:08
(מתכונים)

טחינה ירוקה - Out, טחינה סגולה - in. תכירו את הטרנד הקולינרי החדש, והבריא במיוחד. טחינה סגולה - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

חציל בלדי פיקנטי עם שמן אדום - מתכון מומלץ מבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

בקלאוות כבד אווז - מתכון מיוחד של השף אבי ביטון, מסעדת אדורה, חלק מארוחת השפים המשותפת של מסעדות אדורה, לה גוטה ומרינדו בנמל במסעדת "מרינדו בנמל"- בעין גב

נוצר ב-30.07.2011 01:07
(מתכונים)

שרי פסטו - מתכון מיוחד, הכולל מתכון להכנה ביתית של רוטב פסטו, באדיבות בית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

סלט תפו"א עם רוטב חרדל ועגבניות מיובשות בניחוח ריחן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

ממרח עגבניות מיובשות להכנה ביתית - מתכון פשוט להעשרת הסנדוויצ'ים מבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-27.07.2011 12:07
(מתכונים)

סלט טאבולה לבנוני עשיר בירק - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-23.07.2011 03:07
(מתכונים)

ריבת בצל מתובלת, בקינמון, אניס, הל וציפורן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

חציל מאודה עם רוטב טריאקי , בצל ירוק ושמן שומשום  - מתכון מומלץ מבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי