טחינה ירוקה - Out, טחינה סגולה - in. תכירו את הטרנד הקולינרי החדש, והבריא במיוחד. טחינה סגולה - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
חציל בלדי פיקנטי עם שמן אדום - מתכון מומלץ מבית הספר לבישול תדמור
בקלאוות כבד אווז - מתכון מיוחד של השף אבי ביטון, מסעדת אדורה, חלק מארוחת השפים המשותפת של מסעדות אדורה, לה גוטה ומרינדו בנמל במסעדת "מרינדו בנמל"- בעין גב
שרי פסטו - מתכון מיוחד, הכולל מתכון להכנה ביתית של רוטב פסטו, באדיבות בית הספר לבישול תדמור
סלט תפו"א עם רוטב חרדל ועגבניות מיובשות בניחוח ריחן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
ממרח עגבניות מיובשות להכנה ביתית - מתכון פשוט להעשרת הסנדוויצ'ים מבית הספר לבישול תדמור
סלט טאבולה לבנוני עשיר בירק - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
ריבת בצל מתובלת, בקינמון, אניס, הל וציפורן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
חציל מאודה עם רוטב טריאקי , בצל ירוק ושמן שומשום - מתכון מומלץ מבית הספר לבישול תדמור
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי