עוגת ליים-שמן זית נהדרת, מתכון של חוות תקוע. שפים ממליצים להוסיף את מיץ הליים ממש בסוף הבישול כדי למנוע את התפוגגות הטעמים בחום הגבוה.
סלט קינואה בנגיעות גזר מרוקאי (מתכון של יעל ריין – שפית טבעונית)
גרניטה תה ירוק עם אננס - מתכון למשקה טרופי לא אלכוהולי המנצל את מגוון טעמי התה הירוק של TWININGS: תה ירוק בטעם פירות יער, תה ירוק עם לימון, תה ירוק בטעם מנגו וליצ'י ותה ירוק בטעם אננס ואשכוליות.
הצעת הגשה לאירוח קליל: בייגלה שטוחל'ה צ'ילי מתוק ומאזטים של יוגורט ועשבי תיבול, ממרח דלעת פיקנטי ומתבל גבינת שמנת וסלמון מעושן
"אחוה" מגישה מתכון מתוק ונוסטלגי: רולדה "אייטיז" במילוי קרם, ממרח טחינה שוקולד ודובדבנים בסירופ
פיצה טבעונית מקמח כוסמין - פיצה טבעונית קלה להכנה (רק רק 10 דקות הכנה!), ללא שמרים, ללא ביצים וללא מוצרי חלב. לא דורש התפחה. בצק פשוט ונוח לעבודה. ניתן להכין מהבצק מגוון מאפים: פוקצ'ות, סמבוסק, פיצות עם רוטב עגבניות, או כל תוספת אחרת שאוהבים
חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה מתכונים נהדרים ומזינים לילדים ולכל המשפחה בחופשת הקיץ. המתכונים משלבים מוצרים אורגניים של "תבואות", מזינים ונקיים מחומרי הדברה
חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מיוחד לעוגת "גבינה" טבעונית, עם קרם מתחליף גבינה על גבי תחתית עוגיות "עינוגיות" פריכות ובתוכה הפתעות פטל מתוקות. עוגה נפלאה לאירוח והגשה, שתפתיע גם את האוכלי גבינות החלביות, לצד שתיה חמה או קרה. המתכון הופק בשיתוף יוספה בן כהן- yovegan - ייעוץ קולינרי טבעוני
שף קונדיטור קלוד בן סימון ממלון וולדורף אסטוריה ירושלים חושף מתכון לעוגת שוקולד חלבית ועשירה – 'Waldorf 28', המבוססת עוגת השוקולד המפורסמת והאגדית של בוטיק השוקולד הצרפתי, 'La Maison du Chocolat', במיוחד ליום השוקולד הבינלאומי שיתקיים ב-07/07/2016
טחנת הקמח ׳הטחנות הגדולות של א"י׳ מחיפה, מציעה מתכון נהדר להכנת העוגה המושלמת לצד הקפה, העשויה מקמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה במיוחד. הקמח נטחן מהגרעין בשלמותו בשני שלבי טחינה לקבלת קמח עדין. קמח הכוסמין הינו חלק מסדרת הקמחים "הסדרה הבריאה", המציעה לראשונה קמחים מלאים בטחינה דקה במיוחד. הסדרה כוללת גם קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100% וקמח חיטה כפרי