מתכון חגיגי להכנת צלי בשר ביין אדום על מצע אנדיב (עולש). המתכון באדיבות: מיכל לוי אלחלל
"חוות תקוע" המתמחה בגידול ובשיווק פטריות וירקות מיוחדים, מציעה ירקות מיוחדים לכבוד חג פסח: עולש (אנדיב) – כמייצג את המרור בצלחת הסדר המסורתית, ושורש ג'ינג'ר (זנגוויל), להכנת חרוסת ארומטית במיוחד.
עולש בלדי - מתכון ערבי מיוחד ממטבחו של שף סוהיל פראן, ממסעדת השף "מיגאנה" שבנצרת. בימים אלו החלה עונת הקטיף של העולש הבלדי, הנחשב למעדן מיוחד במטבח הערבי. עונת העולש הבלדי נמשכת מנובמבר ועד מרץ