טחנת הקמח ׳הטחנות הגדולות של א"י׳ מחיפה, מציעה מתכון נהדר להכנת העוגה המושלמת לצד הקפה, העשויה מקמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה במיוחד. הקמח נטחן מהגרעין בשלמותו בשני שלבי טחינה לקבלת קמח עדין. קמח הכוסמין הינו חלק מסדרת הקמחים "הסדרה הבריאה", המציעה לראשונה קמחים מלאים בטחינה דקה במיוחד. הסדרה כוללת גם קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100% וקמח חיטה כפרי
חביתיות דקיקות וזהובות מקמח כוסמין מלא אורגני של "תבואות". כשעורמים חביתיות זו על זו ומוסיפים מכל טוב הארץ – מקבלים "מגדל פיזה" מתוק ובריא. אפשר לזלף רטבים או למרוח ממרחים שונים בין שכבה לשכבה לקבלת מיקס של טעמים ומרקמים. המתכון הופק בשיתוף עם אתי בטיטו, מתכונאית ובלוגרית