סלט תפו"א עם רוטב חרדל ועגבניות מיובשות בניחוח ריחן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
תרבות
מימרח עגבניות מיובשות - מתכון להכנה ביתית
ממרח עגבניות מיובשות להכנה ביתית - מתכון פשוט להעשרת הסנדוויצ'ים מבית הספר לבישול תדמור
מתכון - טאבולה לבנונית
סלט טאבולה לבנוני עשיר בירק - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
מתכון: ריבת בצל
ריבת בצל מתובלת, בקינמון, אניס, הל וציפורן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
מתכון: חצילים מאודים בסגנון אסייתי
חציל מאודה עם רוטב טריאקי , בצל ירוק ושמן שומשום - מתכון מומלץ מבית הספר לבישול תדמור
קינוח מיוחד: מעדן משמש בשרני
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי
מתכון: קישואים ממולאים בטפנד זיתים
נשיקות זוקיני טפנד זיתים - מתכון מיוחד, הכולל מתכון להכנה ביתית של טפנד זיתים. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור