בין מגוון הפרויקטים בלט הפרויקט של גולן ניב -ZANI BEER BAR מבשלת בירה ביתית בעלתעיצוב ביתי/משרדי המאפשר קיצור זמן הבישול של 8-10 ליטרים וחווית הפקת הבירה מ-א' עד ת'.
המכונה מאפשרת הזנת מתכונים בטעמים שונים ומתאימה לאנשים פרטיים חובבי הז'אנר ולמשרדים המעניקים מותרות ופינוקים. שילוב חומרי בין נירוסטה לעץ מלא בעיצוב חדשני. נראות נקייה, הפעלה פשוטה, קלה לניקוי ונוחה לאחסון.
פרויקט נוסף שבלט הוא של סולומון דוד - מכונת פרוזן יוגורט ביתית (בשיטת "קפסולה פתוחה"), הפיכתה ממכונה יקרה ומקצועית למוצר נגיש לכל בית, נוחה ופשוטה לתפעול. המודעות הבריאותית יוצרת העדפה לשליטה על מרכיבי האוכל והמכונה מאפשרת לבחור ולשלוט במרכיבים ובטעמים.
"תערוכת הבוגרים של המחלקה לעיצוב תעשייתי היא שיא הפעילות שלנו, מסביר מיכאל שוסטרמן, ראש המחלקה לעיצוב תעשייתי, בתערוכה אנו חושפים את פרויקטי הגמר במלוא הדרם, את עמל כול שנת הלימודים האחרונה, בה, שנה ג' שלנו, מסיימי המסלול, שוקדים, עובדים, מתכננים, מעצבים ומפיקים את גולת הכותרת של תקופת לימודיהם. כמו כן, אנו מציגים בגאווה, את הפרויקטים המצטיינים שעיצבו גם סטודנטים משנה א' ו-ב' וכמובן, את חנות הסטודנטים המפוארת שלנו, שבה, מוכרים סטודנטים של שנה ב' שלנו, את מיטב המוצרים שנעשו במיוחד לחנות, ההצלחה של החנות היא כבר מסורת. אני מזמין את כול מי שבנפשו יש אהבה לעיצוב, למוצרים וליצירתיות, בואו לפגוש את מעצבי העתיד כבר היום.
"התערוכה מעידה על יכולותיהם של בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי באריאל להשתייך לקהילת לתעשייה הישראלית בעיצוב המוצר, מוסיפה ד"ר יוכבד פנחסי- אדיב, ראש המכללה הטכנולוגית הנדסאים באריאל, אלה הם מעצבי המחר שיתרמו לייצור המקומי וידחפו את הכלכלה הישראלית קדימה. אני גאה באיכות הפרויקטים המוצגים, אלה מעידים על הכשרה מקצועית ונכונה במהלכה רכשו הסטודנטים כלים עדכניים, התנסו בפועל בתעשייה כחלק בלתי נפרד מהלימודים, כדי להפך למומחים נדרשים בתעשייה הישראלית שזקוקה לכוח המקצועי והמיומן."