
כמות ל-4 סועדים
רכיבים
2 יחידות ליים גדולות
8 כפות סוכר דקלים
2 יחידות עשב לימון
320 מ"ל קשאסה
1 בלוק קרח שבור
הוראות להכנת לכוס אחת
קוטמים כל יחידת ליים משני צדדיה, חוצים את הליים לשניים ומוציאים את הליבה (ציפת הפרי הלבנה)
פורסים את הליים ל-6 פרוסות ומניחים בכוס ויסקי
מוסיפים 4 פרוסות עשב לימון
מפזרים מעל 2 כפות סוכר דקלים.
מועכים בעזרת עלי עד לשחרור כל המיצים והשמנים האתריים מהליים.
ממלאים כוס בקוביות קרח, מוזגים 80 מ"ל קשאסה.
מעבירים לשייקר ומנערים היטב.
יוצקים בחזרה לכוס. לחיים!