פסטיבל 'בית גוברין 2016' יתקיים בין התאריכים 18.8.2016 – 27.8.2016 (פרטים נוספים באתר או בדף הפייסבוק "תיירות שפלת יהודה").
מועצה אזורית יואב, שבשפלת יהודה תקיים זו השנה ה 14 את אירועי פסטיבל בית גוברין 2016. האירועים ייפתחו השנה בערב ט"ו באב. במסגרת זו, יקב ומסעדה 'לה טרה פרומסה' הממוקמת בכניסה לקיבוץ גת, שבשטחי המועצה, יצרו עבור קהל הלקוחות תפריט זוגי רומנטי במיוחד שיוגש לצד הופעה של הזמר מאוריציו סקליוני, שישיר ממיטב שירי אהבה רומנטיים באיטלקית ובאנגלית.
המחיר 350 שקלים (לארוחה זוגית והופעה)
התפריט הזוגי כולל:
כוס יין לאדם- אמרלד ריזלינג (לבן) או פנטה ריי (אדום)
מנה ראשונה (לבחירה לאדם ):
קפרזה בכפית
סביצ'ה דג ים עם אבטיח ויוגורט
טריו סלטים קוצ'יניים
ברזאולה – סינטה כבושה עם מלון ופרמיג'אנו
מנה עיקרית (לבחירה לאדם):
אנטריקוט ממולא ירקות ברוטב יין אדום
קיקה דלה נונה – ניוקי תרד וריקוטה
דג ים על ג'וליין ירקות
קינוח זוגי
דולצ'ה אמורה –קרם שוקולד עם בישקוטים ומרסלה
פנה קוטה
כאמור מחיר לזוג (כולל ההופעה) -350 שקלים
בהזמנת מקום מראש / מספר מקומות מוגבל 050-5684775
'לה טרה פרומסה'
סנדרו, בן למשפחת אצולה איטלקית, שומר על מגילת השושלת המשפחתית ששורשיה במאה ה-14 ועל סמל המשפחה החרוט בשיש העוברים מדור לדור כבר מאות שנים. סנדרו נולד בפרמה והיה שף במסעדה מקומית. לארץ הוא הגיע ב-1991 כדי להתחלף עם חבר, שף במסעדה ירושלמית, שיצא לאיטליה לעבוד במסעדתו של סנדרו.כשחזר סנדרו לאיטליה לא יכול היה לשכוח את אהבתו לאירית, סטודנטית לאמנות, בת למשפחה מיוצאי קוצ'ין, אותה הכיר בירושלים כשעבדה במסעדה. געגועיו לאירית גברו ובשנת 1995 הוא עלה לארץ והשניים התחתנו.למשפחת פלגריני מסורת ארוכה של עשיית יין באיטליה החל משנת 1425. מאז הועבר סוד עשיית היין מדור לדור. היקב הביתי של הזוג אירית וסנדרו פלגריני 'לה טרה פרומסה' הוקם ב-1998 במושב שחר ולימים עבר למשכנו הנוכחי בקיבוץ גת.
לה טרה פרומסה מגישה מנות מהמטבח האיטלקי בניצוחו של סנדרו , לצד מנות מהמטבח הקוצ'יני, הצד של אורית , אשתו.