"סקולינרי": עולם חדש של סדנאות בישול ואפייה בניצוחם של השף קונדיטור ושוקולטייר, ערן דה-בר והשף שגיא שטיינפלד יפתח בחוה"מ סוכות בחוצות יגור.

מתחם הבילוי הקולינרי – "סקולינרי " מתפרס על-פני 250 מ"ר מעוצבים, ובו שני אזורי לימוד לסדנאות מקצועיות: האזור המתוק, שבו יתקיימו סדנאות האפייה והשוקולד, ואזור סדנאות הבישול.

כלים

בין 2 האזורים ממוקם בר קפה ייחודי, וחנות למכירת ציוד וחומרי גלם התומכים את הסדנאות.

בחוה"מ סוכות ניתן להגיע לחוויה משפחתית נוטפת שוקולד "שעה מתוקה מחוץ לסוכה" המתאימה לילדים מגיל 5 ומעלה.

במשך כשעה שלמה ייהנו הילדים מהכנת ממתקי שוקולד בעבודת יד. בסוף הפעילות מתנה לכל משתתף : מזרק שוקולד חמים וטעים !

שעות הפעילות במהלך חוה"מ סוכות הן :

סבב 1 החל מ10:30 בבוקר

סבב 2 החל מ 12:30

סבב 3 החל מ 15:30

סבב 4 החל מ 17:30

עלות למשתתף : 55 ₪ בלבד |להרשמה יש להתקשר לטלפון: 077-61-600-61

מיד אחרי החגים תפעל "סקולינרי" במתכונת מלאה עם מגוון סדנאות מרתקות, חווייתיות, לאורך ימות השבוע. הסדנאות ייערכו בתיאום מראש, כך שסדנא למשפחה, תהיה שונה בתוכן שלה מסדנא לזוג, או לקבוצה מאורגנת (החל ממסיבת יום הולדת ומסיבת רווקות, ועד לימי גיבוש לעובדים). בסופי שבוע יתקיימו סדנאות לכל המשפחה. אחת לחודש יארח המקום שף או קונדיטור מוכר, שיעביר סדנת אורח למקצוענים ולחובבי אוכל. נישה מיוחדת בסקולינארי תוקדש לקורסים מקצועיים בתחומי הבישול, האפייה והשוקולד. מגוון הקורסים רחב, וכולל אפיית לחמים, מאפי שמרים, קינוחים, בישול איטלקי, בשרים, דגים, גבינות, יין ועוד.