התאהבתם בממרח המרשמלו Marshmallow FLUFF מארה"ב? קבלו אותו בטעם חדש בארץ – תות! יבואנית המזון "מאכלי עולם" החלה לשווק את הממרח האהוב, בנוסף לטעם המרשמלו האורגינל, גם בטעם תות מענג
שף גיא פרץ, מאסטר שף בינלאומי המתמחה במטבח ים תיכוני ומטבח מרוקאי עילי, שספרי הבישול שלו הפכו לרבי מכר: קסם המטבח המרוקאי, פשוט להיות שף וספר הבשר של גיא פרץ, במתכון לדג מרוקאי ברוטב אדום עם פלפל חריף, פפריקה ועשבי תיבול. המתכון באדיבות מסעדת גספאצ'ו הכשרה במתחם הולידיי אין באשקלון, שם השף גיא פרץ משמש כיועצה הקולינארי.
לחם שאור עם ערמונים, גבינת רוקפור ודבש - מתכון מומלץ לאפיית לחם מיוחד. המתכון מתוך חוברת מתכונים של הטחנות הגדולות של א"י, באדיבות סער מור, מחשבות על לחם
חברת "תבואות", המתמחה בשיווק מוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה מתכון נהדר להכנת עוגיות שיבולת שועל – טעימות, קלות להכנה ועשירות בערכים בריאותיים. העוגיות משלבות מגוון מרכיבים בריאים כמו קמח חיטה מלא אורגני העשיר בסיבים תזונתיים, וויטמינים ומינרליים, שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה – בעל יתרונות בריאותיים רבים בהם - חיזוק מערכת החיסון, ושיבולת שועל אורגנית עשירה בחלבון, ברזל, מגנזיום, סידן, סיבים תזונתיים ועוד. כמו כן, המוצרים של "תבואות" אורגניים, הנקיים מחומרי הדברה וחומרים כימיים
"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכון נהדר עם קמח לחם – פיתוח חדש של הטחנה: לחמניות "חלוקי נחל" מקמח לחם, קמח כוסמין וגבינת פקורינו - מתכון של סער מור, מחשבות על לחם
השף מיכאל כץ ממסעדת 'אלומה' החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים מציג מתכון למוס שוקולד, פרווה, אידיאלי לקינוח ארוחה בשרית. מיכאל כץ: "הקינוח בהשראתו של השף ריימונד בלוונד, הצרפתי. ניתן להשתמש בכל סוג של שוקולד מריר, תלוי ברמת המרירות אותה אתם אוהבים, אני אוהב להשתמש בשוקולד מריר רגיל"
חברת "אחוה" מגישה מתכון מיוחד ומפנק של כדורי שמרים במילוי ממרח טחינה עם שוקולד וצימוקים ברום. כדורי השמרים מפנקים ונימוחים והשילוב בין הצימוקים לממרח יוצר טעם מעודן. מומלץ לאכול את הכדורים בעודם חמים. הממרח עשיר בערכים תזונתיים ויחד עם זאת בעל טעם עשיר ומיוחד האהוב גם על ילדים. נפלא לארוחת ביניים או כקינוח לצד שתייה חמה
מתכון להכנת בריוש שמרים מתוק במילוי גבינת ריקוטה ושוקולד צ'יפס, באדיבות חברת הטחנות הגדולות של א"י
מתכון לעוגת גבינה פירורים בניחוח אקזוטי, המופיע על אריזת הקמח של "הטחנות הגדולות של א"י", המציעה מתכונים חגיגיים לחג השבועות
מאפה בצק עלים עם פטריות שינוקי, זוקיני ובצל סגול - מתכון מיוחד מאת ענת לבל מתוך חוברת המתכונים לחג השבועות המצורפים למארזי הפטריות של חוות תקוע. פטריות שינוקי מתאפיינות בטעם מתקתק ועדין המשתלב נהדר במגוון רחב של תבשילים. לפטרייה רגל ארוכה השומרת על מרקם נגיס גם לאחר בישול ארוך, והיא מהווה תוספת דקורטיבית לכל מנה