ספיישל מתכוני חנוכה - והפעם, לביבות תפוחי האדמה של מרים הוד, ממסעדת בית שלום במטולה
חנוכה הוא חג הלביבות, אבל כדאי ומומלץ לגוון מדי פעם בקרובות הרחוקות של הלביבות: תפיחיות תפוחי אדמה
חנוכה הוא חג הלביבות, אבל לאכול לביבות במשך 8 ימים זה קצת מוגזם. אפשר לגוון בהכנת קרוקטים, אותם גלילי תפוחי אדמה הנימוחים בפה שישראלים מורגלים בדרך כלל לקנותם קפואים
מתכון לא שגרתי לקינוח מיוחד לחנוכה: שילוב מעניין ומתוק בין לביבות לסופגניות - סופגניות תפוחי אדמה בקליפת לימון
לביבות תפוחי אדמה הן המנה המסורתית לארוחת חנוכה. המפתח ללביבות מוצלחות הוא כמובן הטיגון המדוייק, וגם - הגבינה הצהובה