מתכון טעים ופשוט לדג פורל ורוד ברוטב עירית, חמאה ויין לבן. מתכון ל-6 סועדים
אוזני המן לפורים: מתכון של סיוון צפריר, קונדיטור ראשי של חוות הבריאות מצפה הימים
בבית האוכל של כפר הנופש מרום גולן ובבית הקפה קופי ענן הסמוך, על ראש הר בנטל בגובה 1,160 מטר מעל פני הים, ניתן ליהנות מטעמם המשודרג והאיכותי של אוזני המן מקוריים פררו- רושר, יצירות פרי ידיה של הקונדיטורית תקווה עורי שממשיכה לחדש ולרענן את הטעמים המקובלים והמוכרים בקונדיטוריה במטעמים וניחוחות חדשים
מתכון לשיפודי פילה פורל בסגנון תאילנדי, ברוטב צ'ילי ובירה - מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים). מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות
לשון בקר - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
דגי פורל ממולאים בפטריות, ברוטב יין לבן - מתכון ל-8 סועדים. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה מבושלים או אפויים
סלט תפוחי אדמה - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור
מתכון לפילה פורל בכוסמת, מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט. המרכיבים מתאימים בכמויות להגשה לארבעה סועדים
קאשה (כוסמת) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור