מתכונים

(מתכונים)

מתכון טעים ופשוט לדג פורל ורוד ברוטב עירית, חמאה ויין לבן. מתכון ל-6 סועדים

(מתכונים)
מנת בריאות רעננה של פטריות פורטובלו, ברוקולי ואספרגוס מאודים ומוגשים ברוטב/איולי חליטת קרם לימונית. במנה זו משמשים אותנו התיונים למיצוי טעמים לימוניים ורעננים, שנפגשים פעמיים במנה הזו – ראשית הם עוטפים בעדינות את הירקות בעת החליטה שלהם, בסיר שכולו תה לימונית. ואחר כך – הם מעניקים ניחוח הדרים עמוק לרוטב איולי סמיך ועשיר
(מתכונים)

אוזני המן לפורים: מתכון של סיוון צפריר, קונדיטור ראשי של חוות הבריאות מצפה הימים

(מתכונים)

בבית האוכל של כפר הנופש מרום גולן ובבית הקפה קופי ענן הסמוך, על ראש הר בנטל בגובה 1,160 מטר מעל פני הים, ניתן ליהנות מטעמם המשודרג והאיכותי של אוזני המן מקוריים פררו- רושר, יצירות פרי ידיה של הקונדיטורית תקווה עורי שממשיכה לחדש ולרענן את הטעמים המקובלים והמוכרים בקונדיטוריה במטעמים וניחוחות חדשים

(מתכונים)

מתכון לשיפודי פילה פורל בסגנון תאילנדי, ברוטב צ'ילי ובירה - מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים). מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות

נוצר ב-13.03.2011 02:03
(מתכונים)

לשון בקר - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

דגי פורל ממולאים בפטריות, ברוטב יין לבן - מתכון ל-8 סועדים. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה מבושלים או אפויים

נוצר ב-11.03.2011 09:03
(מתכונים)

סלט תפוחי אדמה - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור

נוצר ב-04.03.2011 07:03
(מתכונים)

מתכון לפילה פורל בכוסמת, מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל  ועלי רוקט. המרכיבים מתאימים בכמויות להגשה לארבעה סועדים

נוצר ב-04.03.2011 05:03
(מתכונים)

קאשה (כוסמת) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור