קאשה (כוסמת) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור

כלים
חומרים:

200 גר' כוסמת

2 כוסות מים

2 כפות שומן

בצל גדול פרוס

שומן לטיגון

מעט מלח

אופן הכנה:

  • מרתיחים את המים עם מעט מלח ומוסיפים את הכוסמת.
  • בוחשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ- 15 דקות.
  • בוחשים פנימה שתי כפות שומן ומניחים להימס.
  • מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים לכוסמת.
  • מערבבים ומחממים היטב.