מתכון לחנוכה: צ'ורוס (סופגניות מקסיקניות), קינוח חנוכה קצת שונה, ממתכון של מרסלה שלח מקיבוץ מרום גולן
לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה - מתכון מיוחד לחנוכה של יפתח צפריר, שף כפר הנופש גונן
האם ידעתם שאפשר להשתמש גם בעלי רקפת למילוי? אפשר לבחור עלים גדולים של רקפת, ביחוד לאחר שנגמרת הפריחה. יש לשטוף את העלים היטב ולהשרות אותם במים רותחים לדקה או שתיים על מנת שיתרככו מעט וניתן יהיה לטפל בהם למילוי. מתכון של וואן וונדי ממשתלות וונדי במודיעין
ספיישל מתכוני חנוכה - והפעם, לביבות תפוחי האדמה של מרים הוד, ממסעדת בית שלום במטולה
החורף הגיע ואיתו עונת המרקים. מרק בורשט (חמיצה), הוא מרק פולני מסורתי מסלק, בעל טעם אופייני, ובמתכון זה- בורשט מיוחד עם יין אדום וחומץ בלסמי
קוטיה הוא קינוח פולני ייחודי, על בסיס פרג, בשילוב צימוקים, תאנים, תמרים, שקדים ועוד הפתעות, המוגש על בסיס טרטלטים
מתכון מיוחד לקציץ טרטר מבשר מותנית, מז'אנר הבישול הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו השבוע סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
חנוכה הוא חג הלביבות, אבל כדאי ומומלץ לגוון מדי פעם בקרובות הרחוקות של הלביבות: תפיחיות תפוחי אדמה