בשעה טובה, אתם מתכוונים לפתוח עסק חדש שיעביר אתכם מעולם השכירות לעצמאות, שיגדיל את ההכנסות, וייתן ביטוי לתחומים שאתם מתחברים אליהם. המוטיבציה גבוהה והחזון יפה, אך לפני שקופצים למים יש לזכור כי חלק נכבד מהעסקים החדשים שנפתחים בישראל אינם צולחים את השנים הראשונות. יש לכך סיבות רבות, ובראשן אי הקפדה על מספר כללים או שלבים, שיאפשרו להקים עסק על בסיס איתן ויציב. בשורות הבאות יובאו 4 מהכללים היסודיים הללו.
מה המשותף ליזמים, מנהלים, בעלי עסקים וסטארט אפיסטים אשר הצליחו לפרוץ דרך ולהקים עסק חלומות משלהם? מה התכונות הדרושות כדי להצליח בעסקים? מהם החושים הדרושים כדי לבצע את הבחירות הנכונות בחיים בדרך ליצירת עסק חלומי מצליח ומשגשג? האם יש טיפוס מיוחד של יזם מצליח? האם יש תכונה משותפת למצליחנים? ואן כן מה התכונה המייחדת את כל אלה שהצליחו לבנות לעצמם עסק/חברה או מיזם מצליח?
מי לא חולם על עסק פרטי משלו שמייצר מאות אלפי שקלים ומיליונים מידי חודש, אבל רוב האנשים חיים בביצה שלהם, שבויים בפנטזיות ובמציאות הבלתי אפשרית מבחינתם. אז אם אתם רוצים להפוך לבעלים של עסק עצמאי מצליח חשוב שתקראו את הטיפים הבאים של אלי שביט מייסד קורס סטארט אפ לפתיחת עסקים חדשים
בישראל 361 אלף עסקים עצמאיים, מתוכם רק 30 אחוזים הוקמו על ידי נשים. בשבוע שעבר ציינו את יום האשה הבינלאומי ומנתונים ומסקר מיוחד של איגוד לשכות המסחר עלה כי הכוח הנשי מהווה רק 30% מכלל העצמאים בישראל
כשחושבים על אדם שהוא יזם רואים את הכסף, את הנדל"ן ואת המכוניות היקרות. התקשורת תמיד דואגת להזכיר מי "אוליגרך", מי "מיליונר", מי "איש עסקים" ומי "עשה סטארט אפ". אבל, האם מאחורי אותן כותרות מסתתרת אמת? האם יש כוונה באותם ביטויים?