פלפלים צבעוניים קלויים עם ריחן (בזיליקום) - מתכון מיוחד ל"על האש", מבית הספר לבישול תדמור
תרבות
עוגת אפרסקים - מתכון מיוחד עם "אפרסקי פיתה"
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. בין הפירות המיוחדים "אפרסק פיתה" - זן אפרסקים ייחודי שקיבל את שמו בשל צורתו הפחוסה. הוא מצטיין בעסיסיות, בשר רך ופציח, ומיץ רב. את העוגה ניתן להכין כמובן גם עם אפרסקים רגילים
מתכון: פנצנלה - סלט לחם איטלקי
פנצנלה, סלט לחם איטלקי מפתיע ומיוחד, במתכון פשוט להכנה מביה"ס לבישול תדמור
מתכון: קונפי שום
קונפי שום - מתכון פשוט, קל ומוצלח, הלקוח מביה"ס לבישול תדמור
מתכון: שרימפס בחמאה, שום ויין לבן
שרימפס בחמאה, שום ויין לבן - (5 סועדים) - מתכון מיוחד של השף אייל ישעיהו ממסעדת צ'וקה, הפאן-אסיאתית של השרון הממוקמת בביתן אהרון
מתכון: "פטריות לוחשות" של מסעדת אלגונקווין
פטריות לוחשות - מתכון לקט פטריות מיוחד של השפית רלי שולמן, ממסעדת אלגונקווין שבמושב בניה
מתכון: פוקצ'ה עם גבינה באפייה ביתית
יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, ממליץ על מתכון פשוט להכנה לחם פוקצ'ה בתוספת גבינות. המתכון מתאים גם להכנה עם ילדים. מתכון ל- 16 פוקצ'ות