פילה דניס מוגש ברוטב וויניגרט של חליטת דובדבנים, לצד פירה סלרי בחמאה. במתכון זה, של שף יוסי אלסברג משמשת חליטת הדובדבנים ליצירת רוטב ויניגרט פירותי וארומטי, ולהעשרת הפירה בטעם מפתיע ומקורי, ללא צורך בשימוש מסורבל ויקר בפרי הדובדבן

קרא עוד...

יום העצמאות ול"ג בעומר הם ימי החג של תפוחי האדמה שעולים על המוקד בקומזיצים ברחבי הארץ. בעת תכנון קומזיץ מוקדשת תשומת לב רבה לבחירת מרכיבי המזון: בחירת נתחי הבשר והעוף, סוגי הסלטים והמשקאות. דוקא לגבי מי שעומד במרכז הקומזיץ – תפוח האדמה - נעשית לעיתים הבחירה כלאחר יד לפי המצוי באותו רגע על הדוכן. מן הראוי להקדיש גם לבחירת תפוח האדמה תשומת לב כדי להבטיח הנאה שלמה של המשתתפים

קרא עוד...