"השערורייה וההפקרות בטיפול משק האנרגיה בישראל זה כבר לא נושא לבדיקת ראש הממשלה ושריו אלא למבקר המדינה". את הדברים אמר קוגלר הבוקר במסיבת עיתונאים לקראת תערוכת "קלינטק ה-14" בהשתתפות בכירי ענף הקלינטק ויזמים מהתחום. בין המשתתפים: חיים אלוש-מנכ"ל קבוצת משוב מפיקת התערוכה, אשר גרינבאום, משנה למנכ"ל כיל' ויו"ר איגוד הכימיה, פרמצבטיקה ואיכות סביבה בהתאחדות התעשיינים, יהודה אולנדר, יו"ר העמותה הישראלית לבנייה ירוקה וארז וייסמן, מנכ"ל ארגון עובדי המים.
במסיבה דרשה התאחדות התעשיינים מהממשלה, תקציב של 200 מיליון ₪ בשנה להטבות מס ותמריצים לתמיכה בהשקעות הקלינטק. אשר גרינבאום יו"ר איגוד הכימיה הפרמצבטיקה ואיכות הסביבה בהתאחדות התעשיינים אמר כי: "אנו התעשיינים, עושים ומשקיעים רבות ביישומן של טכנולוגיות מתקדמות- קלינטק. יחד עם זאת, יש לזכור כי אלה דורשים גם התאמה רגולטורית, כזו שתכלול תמיכה ועידוד השקעות אלה, דוגמת הרחבת החוק לעידוד השקעות הון גם לתחום הקלינטק".
ארז וייסמן, מנכ"ל ארגון עובדי המים פנה לרשות המים בבקשה להפסיק את עליית מחירי המים והיטלי המס: "הניחו לאזרחים, תגבשו אג'נדה מוסכמת והגיונית ותיישמו אותה, תפסיקו לגבות מיסים ולהעלות מחירים בכל פעם שמשהו משתבש בתוכניתכם".
יהודה אולנדר, יו"ר העמותה לבנייה ירוקה בישראל אמר : "בנייה ירוקה לא מיועדת רק לסביון וצפון תל-אביב, היא לא יקרה – היא יותר כלכלית ומה שצריך זה רק שהרגולציה תגרום לכך שקבלנים יעברו לבנייה ירוקה בערי ישראל".
חיים אלוש, מנכ"ל "קבוצת משוב" היוזמת והמפיקה של תערוכת "קלינטק ה-14" קרא לממשלת ישראל להשקיע בתעשיות הקלינטק: "ממשלת ישראל טועה כשהיא מטילה את כל כובד המשקל בסיוע ההיי-טק במקום לסייע לתעשיות העתיד- תעשיות הקלינטק".
תערוכת "קלינטק ה-14" תתקיים ב-29 וב-30 ביוני בגני התערוכה בתל-אביב. בתערוכה צפויים להציג למעלה ממאה וארבעים חברות מהארץ ומחו"ל את כל ההמצאות והחידושים הטכנולוגיים בתחום הקלינטק. במקביל לתערוכה יתקיימו כנסים עיוניים בנושאי איכות סביבה וטכנולוגיות נקיות בהשתתפות שרי ממשלה, אנשי משק בכירים, שגרירים ממדינות שונות ומנהלי חברות מחו"ל.