אורז מלא בסגנון ערבי - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
רכיבים:
רבע כוס שמן זית
2 כוסות אורז מלא
כוס פטרוזיליה קצוצה
כוס שמיר קצוץ
בצל גדול קצוץ
4-5 שיני שום כתושות
2 כפיות מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה
חצי כפית קינמון
חצי כפית זנגביל
הוראות הכנה:
מטגנים בשמן את הבצל, מוסיפים את השום והאורז. מוסיפים 4 וחצי כוסות מים, את עשבי התיבול והתבלינים. מביאים לידי רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמתאדים המים.