גלילת חזה עוף במילוי טנז'יה מרוקאית של פירות יבשים - מתכון מיוחד לט"ו בשבט של שף נדב בוסקילה, שף מסעדת ''קלמה'' באשדוד
3 חת' חזה עוף
תאנים, שזיפים, אננס, צימוקים, תמרים, אגוזי מלך
1 בצל לבן
סוכר
חצי כוס יין אדום
1 ביצה
פירורי לחם
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים 4 כפות סוכר עד למצב של קרמל, ולאחר מכן את חצי כוס היין האדום ואת כל הפירות היבשים כשהם חתוכים לקוביות. מבשלים כ-20 דק' על אש נמוכה ולפי הצורך מוסיפים יין אדום/מים. במקביל, את חלקי חזה העוף יש לשטוח דק דק. לוקחים חלק מהמילוי, מניחים על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.