סלט ביצים - מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור

כלים
חומרים:

10 ביצים קשות

2 בצלים לבנים קצוצים

4 בצלים ירוקים חתוכים דק

1/2 כוס שמן

מלח ופלפל שחור

(אופציה: מיונז ו/או חרדל)

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבצל הלבן בשמן.
  • מגררים את הביצים על פומפיה דקה.
  • מוסיפים את הבצל המטוגן לביצים, מערבבים ומתבלים.
  • מסדרים בקערה ומפזרים בצל ירוק מעל.