אוזני המן לפורים: מתכון של סיוון צפריר, קונדיטור ראשי של חוות הבריאות מצפה הימים
בבית האוכל של כפר הנופש מרום גולן ובבית הקפה קופי ענן הסמוך, על ראש הר בנטל בגובה 1,160 מטר מעל פני הים, ניתן ליהנות מטעמם המשודרג והאיכותי של אוזני המן מקוריים פררו- רושר, יצירות פרי ידיה של הקונדיטורית תקווה עורי שממשיכה לחדש ולרענן את הטעמים המקובלים והמוכרים בקונדיטוריה במטעמים וניחוחות חדשים
קן פירות יבשים בשוקולד - מתכון לקינוח הייחודי של הקונדיטור דוד ועקנין, ממשכן האירועים "בית האופרה" באשדוד
לפתן פירות (קומפוט), מתכון יהודי מסורתי, הלקוח מתוך סדנת בישול יהודי שהעביר השף זמי שרייבר לתלמידי בית הספר לבישול "תדמור"
קדאיף מסקרפונה - מתכון לקינוח מיוחד ממסעדת "חוות התבלינים" בגלבוע. המנה, ומנות רבות אחרות, תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
קינוח תמרים: מתכון מיוחד של שף בני פרי ממסעדת "רוסו". בשבוע הבא, 16 בינואר 2011, יפתח בעמק "שבוע טעמים בעמקים 2011", בהשתתפות מסעדת רוסו, בו תוצג מנה זו יחד עם מנות רבות נוספות
מתכון לחנוכה: צ'ורוס (סופגניות מקסיקניות), קינוח חנוכה קצת שונה, ממתכון של מרסלה שלח מקיבוץ מרום גולן
קוטיה הוא קינוח פולני ייחודי, על בסיס פרג, בשילוב צימוקים, תאנים, תמרים, שקדים ועוד הפתעות, המוגש על בסיס טרטלטים
מתכון לא שגרתי לקינוח מיוחד לחנוכה: שילוב מעניין ומתוק בין לביבות לסופגניות - סופגניות תפוחי אדמה בקליפת לימון