רביולי בטטה: מתכון עשיר של מסעדת פרנג'ליקו. המנה תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011

כלים
חומרים:

14 יח' רביולי בטטה מבושלות מראש

150 גר' קוביות גבינת פטה

1 כף פסטו

1 כף מחית עגבניות מיובשות

180 מ"ל שמנת לבישול

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1 כף שמן זית

1 כפית שום כתוש

חופן רצועות בצל לבן

חופן בצל ירוק

חופן פלפל אדום (גמבה)

חופן פטריות שמפיניון חצוי לרבעים

אופן הכנה:

מחממים בווק את שמן הזית, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים כדקה. לאחר מכן מוסיפים את המלח, הפלפל, השום, הפסטו והעגבניות המיובשות. מוסיפים את השמנת , הרביולי וגבינת הפטה, מקפיצים עד למצב שהרוטב עוטף את המנה. מוזגים לצלחת עמוקה ומגישים.