כלים

סלט קוסקוס מלא וברוקולי - מתכון בריא, קל וטעים, באדיבות "פרש קיצ'ן" - רשת קפה בריאות הראשונה בישראל. הקונספט הייחודי והתפריטים המגוונים של רשת "פרש קיצ'ן" נבנו בשיתוף השפים והתזונאית הדיאטנית, מיה בן אפריים- קליין

kuskusbrokolyרכיבים:

קוסקוס מלא – 250 גרם (זמן בישול תלוי בסוג הקוסקוס)

ברוקולי (מבושל כמובן) – 8 פרחים קטנים, כ65 גרם

צימוקים כהים – כפית, כ10 גרם

חמוציות (טבעיות) – 2כפיות, כ15 גרם

בצל סגול – קצוץ דק, כף/חצי בצל בינוני, כ25 גרם

בצל ירוק – קצוץ דק, כף, כ10 גרם

נענע,כוסברה, פטרוזיליה – קצוץ דק, כף, כ4 גרם כל אחד.

פיסטוק קלוי – קצוץ דק, כפית, כ10 גרם

רוטב: (שמן זית עשבי תיבול)

שום, כוסברה, פטרוזיליה, נענע, חומץ בן יין, שמן זית, מיץ לימון סחוט.

5 גרם שום

5 גרם כוסברה (כף)

5 גרם נענע (כף)

5 גרם פטרוזיליה (כף)

8 מ"ל חומץ בן יין לבן

10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי

70 מ"ל שמן זית

אופן הכנה:

מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד עם הרוטב

מניחים בצלחת עמוקה תוך בניית הסלט לגובה

מפזרים פיסטוק מלמעלה

בתאבון