כלים

סלט חצילים - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור

חומרים:

4 חצילים

1 לימון

1 כוס מיונז

2 כפות חרדל

3 שיני-שום

1/2 כפית סוכר

מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

קולים את החצילים על להבה גלויה עד לריכוך.מעבירים למסננת ומצננים.מקלפים, מעבירים את בשר החצילים לקערה ומיד מוסיפים מיץ לימון.מוסיפים את שאר החומרים ומועכים במזלג.שומרים בקירור בכלי סגור הרמטי.