מסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן המתמחה בבשרים משובחים מעדרי בקר הגדלים ומטופחים באדמת הגולן, מציעה מתכון מיוחד לט"ו בשבט-קדרת בוקרים בשרית וכשרה עם פירות יבשים
תרבות
פילה סלמון: המתכון של מסעדת אוקטגון
מתכון מעולה לפילה סלמון בפירות הדר. המתכון שייך למסעדת אוקטגון, שתציג את המנה ועוד מנות מעניינות בפסטיבל "טעמים בעמקים" שייפתח הבוקר, 16.1.2011, בעמק יזרעאל
רביולי בטטה: המתכון של מסעדת פרנג'ליקו
רביולי בטטה: מתכון עשיר של מסעדת פרנג'ליקו. המנה תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
מתכון: קדאיף מסקרפונה
קדאיף מסקרפונה - מתכון לקינוח מיוחד ממסעדת "חוות התבלינים" בגלבוע. המנה, ומנות רבות אחרות, תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
מתכון: סטייק סינטה בחרדל ושמנת
סטייק סינטה ברוטב חרדל ושמנת - מתכון מיוחד ממסעדת אדלה. המנה, כמו גם רבות אחרות, תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
מתכון: קינוח התמרים של שף בני פרי
קינוח תמרים: מתכון מיוחד של שף בני פרי ממסעדת "רוסו". בשבוע הבא, 16 בינואר 2011, יפתח בעמק "שבוע טעמים בעמקים 2011", בהשתתפות מסעדת רוסו, בו תוצג מנה זו יחד עם מנות רבות נוספות
קוגל - מתכון לשבת
בשטאטל היהודי המסורתי חיו את השבוע משבת לשבת. האב קידש על היין, בצע את החלה, חילק למסובים שטבלו אותה במלח וברכו "המוציא", ואז החלה הארוחה, תמיד אותה ארוחה: כבד קצוץ וגפילטע-פיש, אחריהם מרק עוף ואטריות, בשר מבושל, עוף או אווז בליווי גזר מתוק ולקינוח: קוגל