סלט ביצים - מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
מדליוני כבד אווז שלוקים בציר יין לבן, תפוז סיני וצימוקים על מצע קדאיף בפיסטוק ואוכמניות מיובשות ומונחים לצד קדירת משמש במילוי בשר כבש, צנובר ובעיטור רצועות בננה קריספיות - מתכון מיוחד של השף אריק דהן ממשכן האירועים בית האופרה שבאשדוד
קלופס - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
רגל קרושה - המתכון המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, שהעביר סדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
קן פירות יבשים בשוקולד - מתכון לקינוח הייחודי של הקונדיטור דוד ועקנין, ממשכן האירועים "בית האופרה" באשדוד
צימעס - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת "סנדר". המתכון לקוח מתוך סדנת בישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול "תדמור"
צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים - מתכון גרוזיני מיוחד של שף סימו בן חובל ממסעדת ''פטרה'', מסעדה גרוזינית אסלית הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד
צ'ולנט (חמין) - המתכון המיוחד של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו. המתכון לקוח מתוך סדנת מטבח יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור
לפתן פירות (קומפוט), מתכון יהודי מסורתי, הלקוח מתוך סדנת בישול יהודי שהעביר השף זמי שרייבר לתלמידי בית הספר לבישול "תדמור"
צ'טני שזיפים על המבורגר טלה - מתכון מיוחד של השפים נדב קמפ ומאור סיטון, מסניף אשדוד של רשת המסעדות ''בורגוס''