סופגניות אפויות - לקראת חנוכה, מתכון דיאטתי, דל שומן ובריא (יחסית) לסופגניות אפויות בתנור ללא טיגון. את הסופגניות האפויות אפשר למלא בריבה ביתית או בממרח חלבה וסילאן. המתכון לקוח מסדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר מבית הספר לבישול תדמור

קרא עוד...

הסתיו בעמק המעיינות מזמין ישיבה בחוץ - האוויר צלול, השמש מלטפת והערבים קרירים במידה. השף הטבעי והיסטוריון האוכל המקומי, אורי מאיר-צ'יזיק, מגיש את ארוחותיו בצל העצים, לצד נחלים וליד מדורה חמימה בערבים. ארוחות הסתיו כוללות לחם שאור מקמח מלא, מרקים עשירים, סלטים עונתיים ואוכל מקומי מן העמק. במתכון זה מגיש צ'יזיק סלט סתווי מיוחד, עם מטבל מיוחד וקרפצ'יו סלק

קרא עוד...

לחם שאור, הלחם של פעם — הכי בריא וגם טעים מאוד וחמצמץ. קחו בחשבון שיש להתחיל כמה ימים קודם כדי לתת לשאור זמן להחמיץ. מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

קרא עוד...

אוזני המן, הגירסה הבריאותית - מתכון מומלץ על בסיס קמח מחיטה מלאה, סילאן, סוכר חום ויוגורט ביו. במילוי פרג או פירות יבשים. המתכון לקוח מסדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

קרא עוד...

הימים מתקררים והחורף מתדפק על דלתינו. זהו הזמן לכנס את המשפחה לארוחה מזינה, משביעה ובעיקר חורפית. השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מחכה לגשם ומציע מתכון לנזיד עגל לקראת החורף, כמו שחורף צריך להיות

קרא עוד...