פסטה עם גמבה, תרד ושעועית לבנה, ברוטב עלי דפנה, לימון ושום - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכונים
מתכון: בורגול עם אטריות ברסק עגבניות וצנוברים
בורגול עם אטריות בצנובר, שמן זית, בצל ורסק עגבניות - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
סופגניות אפויות - מתכון לסופגניות דיאט ללא טיגון
סופגניות אפויות - לקראת חנוכה, מתכון דיאטתי, דל שומן ובריא (יחסית) לסופגניות אפויות בתנור ללא טיגון. את הסופגניות האפויות אפשר למלא בריבה ביתית או בממרח חלבה וסילאן. המתכון לקוח מסדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר מבית הספר לבישול תדמור
סלט ירוק על קרפצ'יו סלק, סלסה מנגו ואפרסמון - מתכון
הסתיו בעמק המעיינות מזמין ישיבה בחוץ - האוויר צלול, השמש מלטפת והערבים קרירים במידה. השף הטבעי והיסטוריון האוכל המקומי, אורי מאיר-צ'יזיק, מגיש את ארוחותיו בצל העצים, לצד נחלים וליד מדורה חמימה בערבים. ארוחות הסתיו כוללות לחם שאור מקמח מלא, מרקים עשירים, סלטים עונתיים ואוכל מקומי מן העמק. במתכון זה מגיש צ'יזיק סלט סתווי מיוחד, עם מטבל מיוחד וקרפצ'יו סלק
סלט קינואה ורימונים - מתכון
סלט קינואה רימונים ועשבי תיבול - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריא של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחם שאור - מתכון לאפייה ביתית
לחם שאור, הלחם של פעם — הכי בריא וגם טעים מאוד וחמצמץ. קחו בחשבון שיש להתחיל כמה ימים קודם כדי לתת לשאור זמן להחמיץ. מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: עוף בלימון עם תחתיות ארטישוק
עוף בלימון עם תחתיות ארטישוק - מתכון פשוט, בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: פסטה עם ירקות ברוטב עגבניות
פסטה עם ירקות ברוטב עגבניות, בסגנון איטלקי - מתכון פסטה בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: חזה הודו אפוי
חזה הודו אפוי בתנור - מתכון בריא לחזה הודו, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: קינואה צבעונית עם כוסמת מונבטת ודלעת מתוקה
קינואה צבעונית עם כוסמת מונבטת ודלעת מתוקה - מתכון פשוט, בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
אוזני המן - המתכון הבריא
אוזני המן, הגירסה הבריאותית - מתכון מומלץ על בסיס קמח מחיטה מלאה, סילאן, סוכר חום ויוגורט ביו. במילוי פרג או פירות יבשים. המתכון לקוח מסדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
נזיד עגל - מתכון מומלץ של שף איציק אביר
הימים מתקררים והחורף מתדפק על דלתינו. זהו הזמן לכנס את המשפחה לארוחה מזינה, משביעה ובעיקר חורפית. השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מחכה לגשם ומציע מתכון לנזיד עגל לקראת החורף, כמו שחורף צריך להיות
גרנולה ביתית - מתכון
גרנולה ביתית - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: גלילי כרוב סיני וחומוס
גלילי כרוב סיני וחומוס - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: קציצות עוף אפויות
קציצות עוף אפויות - מתכון בריא ומומלץ לקציצות עוף בתנור, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור