במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי
מתכונים
מתכון: קישואים ממולאים בטפנד זיתים
נשיקות זוקיני טפנד זיתים - מתכון מיוחד, הכולל מתכון להכנה ביתית של טפנד זיתים. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: מימרח לימונים
ממרח לימונים - מתכון פשוט ומעניין, המשמש כמימרח או מיטבל, באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט פונגוס אסייתי
סלט פונגוס אסייתי - פיטריות ואננס, נבטים וגזר, בסלט מעניין עם שומשום קלוי. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט פירות קיץ עם יין תירוש ונענע
סלט פירות קייצי: מתכון קיץ מפנק, עם נענע ויין תירוש. כל הפירות צריכים להיות קשים וללא חרצנים או גרעינים
מתכון: פרנצ'סקה - חצילים מטוגנים בצ'ימיצ'ורי
מתכון להכנת פרנצ'סקה, מנה איטלקית ידועה, המשלבת חצילים מטוגנים עם צ'ימיצ'ורי. המתכון, באדיבות בית הספר לבישול תדמור, כולל מתכון להכנת צ'ימיצ'ורי ביתי
מתכון: פטה כבד אווז
פטה כבד אווז - מתכון מיוחד, הדורש הכנה של משקולות להידוק המנה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: גרבלקס סלמון כבוש
גרבלקס סלמון כבוש : מתכון מיוחד, הדורש תכנון קפדני של הכנת המנה במשך כמה ימים. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: קינוח פירות אפויים בחמאה ופירורי בצק
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. את הקינוח המיוחד והמקורי ניתן להכין גם עם פירות רגילים, אבל מומלץ להשתמש בפירות המיוחדים של משק בן דור
מתכון: בטטה אפויה עם בצל ירוק וסילאן
בטטה אפויה עם בצל ירוק, פקאן סיני וסילאן - מתכון פשוט ומעניין, עם שילוב טעמים מוצלח מאוד. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט פטריות אפויות
סלט פטריות אפויות - מתכון מיוחד ומפתיע, לפיטריות שמפיניון מתובלות באפייה בתנור. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט ירקות גלילי עם חמוציות ואגוזים
משרד החוץ, ביוזמת שגרירות ישראל בבלגרד הזמין צוות צילום של תוכנית הבישול הפופולארית בסרביה (Gastronomad) להכיר ולחוות את ישראל ממשקפיים קולינריות. בתוכנית התארח יוסי רוזנברג ממחלבת אדיר, שהכין ביחד עם השף את סלט הבית הגלילי הכולל חמוציות, אגוזים וגבינת אדמון של חלב אדיר
דוריטוס - מתכון להכנה ביתית
מתכון מיוחד להכנה ביתית של חטיפי דוריטוס בסגנון מקסיקני. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: פטה כבד עוף
פטה כבד עוף - מתכון מומלץ באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט הוואי
סלט הוואי - מתכון מיוחד לסלט שהוא ארוחה שלמה, באדיבות בית הספר לבישול תדמור