קינואה, בישול בסיסי - מתכון מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכונים
לחם ארטיזן - מתכון להכנה ביתית
לחם ארטיזן - מתכון מומלץ ללחם שאור מיוחד באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: אורז מלא בסגנון ערבי
אורז מלא בסגנון ערבי - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: נזיד שעועית בתיבול עשיר של ליים, זנגביל וכוסברה
נזיד שעועית מתובל - מתכון עשיר לתבשיל שעועית בעל טעם מיוחד, הולך נהדר עם רטטוי. מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: קציצות דגים אפויות בטחינה
קציצות דגים אפויות עם בצל, טחינה וצנוברים - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: לחמניות עם שומשום להכנה מהירה
לחמניות קמח מלא ושומשום מהירות הכנה - מתכון מומלץ לאפייה ביתית מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מוקפץ טופו ואורז מלא - מתכון בריא
מוקפץ אורז מלא, טופו ורוטב סויה - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
עולש בלדי - מתכון ערבי
עולש בלדי - מתכון ערבי מיוחד ממטבחו של שף סוהיל פראן, ממסעדת השף "מיגאנה" שבנצרת. בימים אלו החלה עונת הקטיף של העולש הבלדי, הנחשב למעדן מיוחד במטבח הערבי. עונת העולש הבלדי נמשכת מנובמבר ועד מרץ
טונה מרוקאית - מתכון לסלט טונה חריף בסגנון מרוקאי
טונה בסגנון מרוקאי - מתכון לסלט טונה חריף, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: קינוח תמרים בקקאו וטחינה
קינוח תמרים, טחינה וקקאו - נשנוש בריא ומומלץ, מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריא של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
פריקי - מתכון ערבי מיוחד
פריקי - מתכון ערבי מיוחד, של שף סוהיל פראן, ממסעדת מיגאנה בנצרת. הפריקי היא חיטה לא בשלה, אותה מעשנים וטוחנים בטחינה עבה
מתכון: לחם כוסמין ביתי
לחם כוסמין ביתי - מתכון בריאותי ללחם כוסמין באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון בריאותי: אורז חום בתיבול עשיר
אורז חום מתובל בתיבול עשיר - מתכון בריאותי של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא של ביה"ס לבישול תדמור
מתכון: כוסמת ביין לבן, בצל וקינמון
תבשיל כוסמת מיוחד בבצל, יין לבן, קינמון וזרעוני סלרי - מתכון בריא של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא בביה"ס לבישול תדמור. באותה דרך אפשר לבשל חיטה, שעורה ודוחן
מתכון: עוגיות "שושנים" עם ממרח חרובים
עוגיות "שושנים" עם ממרח חרובים - מתכון לעוגיות דיאטטיות ובריאות מקמח מלא וממרח חרובים, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר, מבית הספר לבישול תדמור