קלתיות כוסמת בבצל ופטריות - מתכון מיוחד מז'אנר המטבח הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שתנחנה סדנת הכרות עם המטבח הפולני ב 15.11.10 בבית הספר תדמור
תרבות
מתכון: דואט ברווז אורגני בקרמל ותבליני תשוקה
חזה ברווז צלוי בקונפי שוק ברווז: מתכון לשבת באדיבות שף חיים טיבי, ממסעדת מוסקט במצפה הימים
מתכון: כדורי תפוחי אדמה מטוגנים בסגנון ריסולי
תפוחי אדמה ריסולי היא מנה של כדורי תפוחי אדמה מטוגנים בשמן זית וחמאה. מומלץ בחום
מתכון: "קשיות הודיות" מתפוחי אדמה
ה"קשיות ההודיות" הן בן דוד רחוק של מנת הצ'יפס המערבית המוכרת. הקשיות ההודיות מוגשות בחיתוך דק, בגודל גפרור, ועם תערובת תבלינים ייחודית המוסיפה להן טעם אופייני
מתכון: סלט פלפלים חריף מאוד
סלט פלפלים חריפים - מתכון לאוהבי החריף בלבד, מבית הקפה קופי ענן שבמרום גולן. לעדיני הלשון מומלץ לוותר...
מתכון: פילה פורל ב- 5 דקות
פילה פורל בקלי קלות, מתכון מיוחד של קלמן פסקה. זמן הכנה – עד 5 דקות. מוגש באדיבות חברת "דגת הארץ"
מתכון: תפוחי אדמה מוקרמים בסגנון "ביירון"
מתכון מיוחד לתפוחי אדמה "ביירון": תפוחי אדמה אפויים בתנור, מוקרמים בגבינה צהובה ושמנת חמוצה