במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. אחת האטרקציות של פתיחת עונת הקיץ היא נקטרינה "מי ורדים", נקטרינה ריחנית, מתוקה וארומאטית, עם בשר פרי אדום-ארגמן. במתכון המיוחד לעוגת נקטרינות נעשה שימוש בנקטרינות מי ורדים, אפשר להכין גם עם נקטרינות אחרות
מתכונים
גוואקאמולי - מתכון בצ'יק צ'ק
גוואקאמולי - מתכון מיוחד למטבל המקסיקני הידוע, באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: כרובית בטחינה וקשיו
פרחי כרובית עם טחינה ואגוזי קשיו קלויים - מתכון פשוט ומוצלח, מתאים כמנה ראשונה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט עגבניות "דודו"
סלט דודו - סלט פשוט ומוצלח, המבוסס על עגבניות ובצל סגול. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: חומוס מזרחי להכנה ביתית
חומוס מזרחי - מתכון בסיסי ופשוט לחומוס ביתי, ללא תוספות. באדיבות בית הספר לבישול תדמור
ירקות ממולאים בעדשים - מתכון מיוחד של שף חיים כהן
חברת התרופות 'נוברטיס קונסיומר ישראל' משווקת 'בנפייבר' - אבקת סיבים תזונתיים פרה ביוטיים, לשימוש יום יומי, מתגייסת למען עמותת 'חיבוק ראשון' ומשיקה חוברת מתכונים ביתית, הכוללת מתכונים עשירים בסיבים תזונתיים של מיטב השפים בישראל לארוחת שישי. החוברת תוצע בסניפי רשת סופר פארם לרוכשים מוצר 'בנפייבר'- בעלות של 9.90 ₪ בלבד לחוברת. כל ההכנסות, יועברו לתרומה לעמותת 'חיבוק ראשון' אשר מלווה וחובקת תינוקות שננטשו
מתכון: ריבת משמש
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי
מתכון: סלט אנדיב נדיב של ז'אק דיין
ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש סלט שכולו אושר: עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס...
מתכון: פלפלים קלויים על האש בבזיליקום
פלפלים צבעוניים קלויים עם ריחן (בזיליקום) - מתכון מיוחד ל"על האש", מבית הספר לבישול תדמור
עוגת אפרסקים - מתכון מיוחד עם "אפרסקי פיתה"
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. בין הפירות המיוחדים "אפרסק פיתה" - זן אפרסקים ייחודי שקיבל את שמו בשל צורתו הפחוסה. הוא מצטיין בעסיסיות, בשר רך ופציח, ומיץ רב. את העוגה ניתן להכין כמובן גם עם אפרסקים רגילים
מתכון: פנצנלה - סלט לחם איטלקי
פנצנלה, סלט לחם איטלקי מפתיע ומיוחד, במתכון פשוט להכנה מביה"ס לבישול תדמור
מתכון: קונפי שום
קונפי שום - מתכון פשוט, קל ומוצלח, הלקוח מביה"ס לבישול תדמור
מתכון: שרימפס בחמאה, שום ויין לבן
שרימפס בחמאה, שום ויין לבן - (5 סועדים) - מתכון מיוחד של השף אייל ישעיהו ממסעדת צ'וקה, הפאן-אסיאתית של השרון הממוקמת בביתן אהרון
מתכון: "פטריות לוחשות" של מסעדת אלגונקווין
פטריות לוחשות - מתכון לקט פטריות מיוחד של השפית רלי שולמן, ממסעדת אלגונקווין שבמושב בניה
מתכון: פוקצ'ה עם גבינה באפייה ביתית
יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, ממליץ על מתכון פשוט להכנה לחם פוקצ'ה בתוספת גבינות. המתכון מתאים גם להכנה עם ילדים. מתכון ל- 16 פוקצ'ות